Mica Arta Mare

 

Mica Artă Mare este un program permanent al galeriei AnnArt care aduce in atentia colectionarilor lucrari de dimensiune mica, in cotatii de catalog de la 50 la 900 de euro, semnate de artisti din portofoliul nostru: nume mari, consacrate si deopotriva tineri in al caror viitor credem. 

 

Pictura, desen, grafica, fotografie, schita de sculptura  - toate sunt lucrari purtatoare ale valorii din detaliu.  Pe langa frumusetea lor intrinseca si subiectiva, acestea au si menirea practica de a familiariza publicul cu ideea accesibilitatii operei de arta contemporana.

 

Si tu poti avea un Caltia sau un Chiuariu, al tau si numai al tau :)

Mapele cu lucrari le gasiti aici!

 

 

Dincolo de frumusețea de factură specială a acestei selecții de lucrări, proiectul Mica Arta Mare are şi o intenție practic-educativă: să familiarizeze publicul cu ideea accesibilităţii artei contemporane. Credem că pentru mulți iubitori de artă, este mai la îndemână (şi posibil intens-memorabil) să îşi cumpere o lucrare originală de dimensiune mică, semnată de un nume mare - în pregătirea momentului major când, poate, vor fi gata sa investească într-una din lucrările cele mari.

 

 

Vă stăm la dispoziție pentru detalii şi consiliere: office@annartgallery.ro