artZoom: Laura COVACI

20 septembrie - 6 octombrie 2012 artZoom: Laura COVACI

artZoom: Laura COVACI

Expoziția reunește 13 lucrări - pictură, instalație, artă digitală și obiect, din perioada 2009 – 2010, susținute de un imaginar de mare intensitate, alcătuit din păpușile cu care se jucau copiii epocii de aur din România comunistă. Evenimentul prilejuiește  totodată, în premieră, întâlnirea cu Luna, un personaj nou-născut în creația Laurei Covaci, care va fi prezentat într-o viitoare expoziție personală de la AnnArt.

 

Vernisajul are loc joi 20 septembrie 2012, la ora 18, iar expoziția poate fi vizitată până pe 06 octombrie 2012.

 

Întreg fondul de lucrări este disponibil pentru vânzare prin Galeria AnnArt. Vă stăm la dispoziție pentru detalii şi consiliere: office@annartgallery.ro.

Reflecții critice
Evenimentele artZoom sunt proiecte expoziționale de scurtă durată, pe care le intenționăm ca semnale-fulger asupra operei unora dintre artiștii contemporani din portofoliul AnnArt. Este totodata un loc şi un timp în care vrem să prezentăm nume noi, în spiritul explorărilor pe care le facem la Peretele Alb. În acest an am programat artiști români cu dublă-existență creativă: româno-britanicul Paul Neagu, româno-francezul Dorin Crețu și româno-francez-americana Laura Covaci. ...citeste mai mult..