Sorin IILFOVEANU: Alb

16 mai - 10 iulie 2013 Sorin IILFOVEANU: Alb

Sorin IILFOVEANU: Alb

Expoziția reunește pe simeze un fond de 32 de lucrări - pictură în acrilic pe pânză – peisaje de la Rădeşti, realizate de Sorin Ilfoveanu între 2012-2013. De asemenea, prezentăm la mapă o serie de 13 desene pe hârtie, din aceeaşi perioadă. Expoziția este curatoriată de Simona Vilău şi este însoțită de un catalog bilingv, cu texte semnate de Gabriela Massaci și Simona Vilău.

 

Vernisajul are loc joi 16 mai 2013, ora 7 pm, iar expoziția poate fi vizitată până pe 10 iulie 2013.

 

Întreg fondul de lucrări este disponibil pentru vânzare prin Galeria AnnArt. Vă stăm la dispoziție pentru detalii şi consiliere: office@annartgallery.ro.

Despre drumurile marelui maestru
  E posibil să încep cu stângul, pentru că lui Sorin Ilfoveanu nu îi place să fie numit 'mare maestru' – crede că, pentru oricine, formularea ar avea eventual noimă în posteritate. În prezentul în care trăieşte, el se ştie a fi pictor. ...citeste mai mult..

Albul
  A scrie acum, în 2013, despre Sorin Ilfoveanu înseamnă a aşeza cu delicateţe o nouă cărămidă în zidul consolidat al exegezei operei sale consacrate. Nume mari ale criticii şi teoriei artei şi istoriei – Andrei Pleşu, Cristian–Robert Velescu, Aurelia Mocanu, Victor Neumann sau ale literaturii – Ştefan Agopian – au cercetat şi au scris eseuri monografice sau reflecţii pe marginea expoziţiilor şi ciclurilor sale de lucrări din ultimii treizeci de ani. ...citeste mai mult..