Matei AVRAMESCU: Cont[aimn]ent

30 octombrie - 12 noiembrie 2013 Matei AVRAMESCU: Cont[aimn]ent

Matei AVRAMESCU: Cont[aimn]ent

Expoziţia Cont[ainm]ent reuneşte un fond de 11 lucrări - sculpturi în tablă zincată şi cositorită și un desen în creion - realizate în perioada 2011 - 2013.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 30 octombrie – 12 noiembrie 2013.

Finisajul expoziției are loc pe 12 noiembrie 2013 și va include un happening participativ pornind de la lucrarea Conservă cu ouă a artistului.

Întreg fondul de lucrări este disponibil pentru vânzare prin Galeria AnnArt. Vă stăm la dispoziție pentru detalii şi consiliere: office@annartgallery.ro.

Cont[ainm]ent
  Din 2011, Matei Avramescu face pești în conserve. O face bine și a devenit (re)cunoscut pentru asta. Sculpturile sale ating echilibrul fericit dintre familiar și simbolic, situându-se la granița dintre recognoscibil și suprarealism jucăuș. Impecabil lucrate tehnic, „conservele cu pești” dețin calități estetice și expresive distinctive. Structura formală pe marginea căreia variază creativ Matei Avramescu este ofertantă la nivel interpretativ și atrăgătoare, cu un puternic impact la nivel vizual. Dincolo de suprafața vizibilă a peștilor de diverse mărimi și forme, subzistă mesaje profunde ce vorbesc atât despre destinul personal al artistului, cât și despre contextul contemporan în general. ...citeste mai mult..