Vladimir SETRAN: Fără titlu

29 ianuarie - 20 martie 2014 Vladimir SETRAN: Fără titlu

Vladimir SETRAN: Fără titlu

Expoziția reunește un fond de 40 de lucrări – acrilic pe pânză – realizate între 2004 și 2014. Picturile sunt expuse în premieră și (re)prezintă direcția abstractă a artei lui Vladimir Șetran.

 

Fără titlu continuă și completează „sezonul Șetran”, un program expozițional mai amplu dedicat creației și personalității artistului român, început la AnnArt Parter cu expoziția Jurnal deschis.

 

Vernisajul are loc 4 februarie 2014, în prezența artistului și a invitatului special - arhitectul Dorin Ştefan, cu un comentariu despre Semn în bi- şi tri-dimensiune. Expoziția poate fi vizitată până pe 20 martie 2014.

 

Finisajul expoziției se desfășoară 19 martie 2014, cu un exercițiu de discuție informală despre trei timpi de istorie - personală, colectivă și a artei - reuniți în biografia Șetran. 

 

Întreg fondul de lucrări este disponibil pentru vânzare prin Galeria AnnArt. Vă stăm la dispoziție pentru detalii şi consiliere: office@annartgallery.ro.

Fără titlu
  Fără titlu reprezintă nivelul 0 de intitulare, cât şi cel infinit de interpretare a unei lucrări. Cea mai comună şi răspândită denominaţie a operelor unui artist, sau, mai bine spus, refuzul de a le eticheta discursiv. Nesugerând niciun referent exterior obiectului artistic în sine, fără titlu se poate referi la orice, dar în special la exact ceea ce este. Totodată, poate trimite cu gândul la o parte dintr-un întreg, la o unitate componentă a unei serii, care abia în totalitatea ei acumulează sens şi viziune complete.  ...citeste mai mult..

Untitled
  Untitled is ground zero in terms of assigning a title and the open end in terms of interpreting a work of art. It is the most common denomination of an artist’s oeuvre, or, better still, the rejection of discoursive labelling. Not refering to anything outside the artistic object itself, untitled may refer to anything, but especially to exactly what the latter is. At the same time, it may signify a part from a whole, a constitutive unit of a series, which only in its entirety acquires complete sense and vision. ...citeste mai mult..