artZoom de primavara [2016]

24 februarie - 19 martie 2016 artZoom de primavara [2016]

artZoom de primavara [2016]

O selectie de lucrari de pictura, desen si portelan cu tema floare care reuneste insolit nume si generatii diverse de creatori din portofoliul AnnArt: Stefan Caltia, Dorin Cretu, Vladimir Setran.  Artist-invitat, Ioana Setran.

 

Expoziția va include și o conversatie despre lotusi si alti invadatori  intre Vladimir Setran, Ioana Setran si Paulina Anastasiu, directorul Gradinii Botanice, sambata 27 februarie, la ora 12 (durata o ora). Intrarea este libera pentru iubitorii de arta si natura, cu varste intre 3 si 93 de ani.

 

Evenimentele artZoom sunt proiecte expoziţionale de scurta durata, care îşi propun să prezinte, in contexte multi-disciplinare, un segment din opera unora dintre artiştii vizuali de marcă din România.

 

Expoziţia este deschisă în perioda 24 februarie  – 19 martie 2016, luni – sambata, orele 11 – 19.

 

Întreg fondul de lucrări este disponibil pentru vânzare prin Galeria AnnArt. Vă stăm la dispoziție pentru detalii şi consigliere la office@annartgallery.ro. | +4031 437 9533

Ioana Setran | Aurelia Mocanu
  Cand Ioana Setran rotunjeste cu spatula dentara una dintre cele trei articulatii ale celor sase picioruse din portelan alb, imi pot imagina starea de concentrare fericita si acuitatea visatoare a celebrei Maria Sibylla Merian, gravorul-entomolog cu voaleta si dantele stravezii, pierdut in jungla amazoniana. Artista apartinand barocului german, Maria Sibylla a zugravit stiintific, in compozitii involuntar poetice, metamorfozele si ambientul vegetal al unor fascinante si nemaivazute insecte. Propria incarcare si minutie adoratoare au servit pe deplin atat stiinta, cat si istoria gravurii policrome. ...citeste mai mult..