Vladimir Șetran: Cahiers du Cinéma

24 martie - 16 aprilie 2016 Vladimir Șetran: Cahiers du Cinéma

Vladimir Șetran: Cahiers du Cinéma

Cahiers du Cinéma este o expozitie in premiera a caietelor lui Vladimir Setran: desen, pictura, mixed-media.  Pe parcursul celor doua saptamani, vom prezenta  peste 100 de caiete, diverse tematic si ca tehnica – multe dintre acestea fiind obiecte de arta in sine, realizate de artist in colaje din material textil, metalic si fibre naturale.

 

Expozitia propune o experienta insolita a vizionarii caietelor, invitandu-va sa luati loc in fotoliile realizate in serie limitata de Irina Pogonaru | Photoliu: veti putea rasfoi, fila-cu-fila, acest tezaur creativ care, in timp, isi va gasi cu siguranta locul in spatii muzeale si ale unor colectii private de arta.

 

Expozitia este insotita de un text critic semnat de Aurelia Mocanu si de un film making-of, realizat de AnnArt.

 

Vernisaj joi 24 martie 2016, ora 18 – 20.

 

Intreg fondul de lucrări este disponibil pentru vânzare prin Galeria AnnArt. Vă stăm la dispoziție pentru detalii şi consiliere: office@annartgallery.ro

 

Caiete Setran: un parcurs filmat, making of

Cahiers du „Cinéma”
  De peste un deceniu, „Inegalabilul Producătorul de Secvenţe”, Vladimir Şetran, a patentat în arealul artei româneşti desenul-cascadă. Mai lungile serii de nude Sânziene, atlasul chinologic, animale ale ogrăzii, legumele vetrei, plantele casei sau episoade ritmice ale liniei-pată, ale „codului de bare” şi, mai recent, grafica portativelor muzicale,  au devenit seducătoare ansambluri expoziţionale.  Dintr-o stare de mare productivitate a atelierului Şetran, mai ales ca desenator-„orchestrator”, au rezultat, finalmente, CAIETELE. „25 de imagini pe secundă” este mecanismul optic al iluziei vieţii cinemascopice. ...citeste mai mult..