Vladimir Setran: Etcetera

8 iulie -25 septembrie 2014 Vladimir Setran: Etcetera

Vladimir Setran: Etcetera

Expoziția reunește un fond de 67 de lucrări – acrilic și tuș pe hârtie – realizate în intervalul februarie 2012 - ianuarie 2013 și reprezintă ultima etapă a „sezonului Șetran”, un eveniment expozițional mai amplu dedicat creației și personalității artistului, început cu expoziția Jurnal deschis la AnnArt Parter în noiembrie 2013 și continuat cu Fără titlu în ianuarie-martie 2014.

Vernisajul are loc în prezența artistului marți, 8 iulie 2014, începând cu ora 19.00, iar expoziția poate fi vizitată până pe 25 septembrie 2014, la AnnArt.

 

Întreg fondul de lucrări este disponibil pentru vânzare prin Galeria AnnArt. Vă stăm la dispoziție pentru detalii şi consiliere: office@annartgallery.ro.

Despre altoire
  Nu e sigur – dar se pare că noua serie de lucări Şetran este cu fructe şi legume.  Au locuit până acum câteva zile legate  la cotor, în vreo şase caiete mari de desen, într-o secvenţă ce părea de nedesprins. Le-am văzut, prin răsfoire, de mai multe ori pe parcursul ultimilor doi ani şi m-a contrariat şi încântat faptul că, la fiecare privire, dădeam de altceva. Şi în cele din urmă, ne-am încumetat şi le-am scos, prin rupere cât mai blândă, din caiet. ...citeste mai mult..

Cabinetul de curiozități
  Arta este atinsă cu mănuşi. Albe. Manevrată cu grijă, preferabil de către profesionişti. Aproape mereu ambalată în învelişuri, fie ele protectoare (rame, sticlă, carton, vitrină, cutii...etc.), fie imateriale (mesaj, emoţie, misiune, discurs, aură, valoare...etc.). Între Artă şi public stau nenumărate instanţe fizice şi mentale de separare şi, totodată, de conectare. Filtre de (inter)mediere proiectate pentru a proteja obiectul artistic de agresori externi, dar şi pentru a dirija percepţia asupra sa, conform considerentelor artistului, criticului, teoreticianului, curatorului, galeristului...etc. ...citeste mai mult..