Andreea Albani: (Time # 0.4) The Poem.2

23 mai - 4 iulie 2017 Andreea Albani: (Time # 0.4) The Poem.2

Andreea Albani: (Time # 0.4) The Poem.2

Expoziţia de faţa este a patra personala a sa si prima la galeria AnnArt, dupa participarea în expoziţia de grup TREI, în vara lui 2015, când lucrarile sale, alaturi de cele ale colegilor sai de generaţie Constantin Rusu si Andrei Mateescu, au facut o puternica impresie asupra vizitatorilor si colecţionarilor de arta contemporana.

 

Expoziţia, (Time #0.4) The Poem.2, curatoriata de Simona Vilau, reuneste 15 lucrari pe simeza si 7 la mapa – lucrari noi, prezentate acum în premiera si care fac parte din seria expusa anul trecut la Palatele Brancovenesti, Mogosoaia.

Realizate în tehnica mixta pe pânza si în colaj stratificat de hârtie japoneza, de bambus sau de orez, lucrarile ofera o incursiune intens personala în teritoriile necunoscute ale memoriei.

 

Expoziţia este deschisa în perioada 23 mai – 4 iulie 2017, cu acces public gratuit de luni pâna sâmbata în intervalul 11 – 19.

Fondul de lucrari este disponibil pentru vânzare prin galeria AnnArt

Limbajul secret al Andreei Albani | Simona Vilău
  Pictura Andreei Albani este o cale de comunicare empatică cu cei din jur. Lumea sa interioară bogată, plină de lumini şi umbre, pierderi şi iluminări, este cartografiată în semne, gesturi şi etape strânse laolaltă în picturi mari ce se decantează în timp. Meditaţia este cheia de citire a acestor lucrări. Ecranele de culoare se aşază unele peste altele precum memoria in straturi suprapuse. Toate aceste amintiri stivuite devin semne, se volatilizează în grafii muzicale, tonate, într-un impetus al relaţiei minte-ochi-mână. ...citeste mai mult..