Claudiu Lazăr: CORE

6 iulie - 31 august 2017 Claudiu Lazăr: CORE

Claudiu Lazăr: CORE

Noul vernisaj al verii la AnnArt are loc joi 6 iulie, ora 19 - și îl prezintă pe Claudiu Lazăr, unul din cei mai promiţători tineri artişti emergenți din țară.

Expoziţia CORE este curatoriată de Simona Abagiu şi reuneşte 11 lucrări pe simeză şi 7 la mapă – o serie cu nouă, realizată în perioada ianuarie – mai 2017.

 

Realizate în tehnică mixtă pe pânză, ulei, acrylic texturat și culori industriale, tehnici care trec de granițele experimentului de moment și descriu mai degrabă o experiență intensivă de atelier, seria conturează o selecție de pânze care invită la o experiență a privirii, dar și a atingerii, prin reliefurile materialităților care se întrepătrund într-un onirism cromatic.

 

Expoziţia este deschisa în perioada 6 iulie 2017, cu acces public gratuit de luni pâna sâmbata în intervalul 11 – 19.

Fondul de lucrari este disponibil pentru vânzare prin galeria AnnArt

CORE | Claudiu Lazăr
  Faptul de a se auto-crea sau miezul,  se dobândește prin deconstrucția formei finite și reconstrucția ei în expresie. Cum poți îndepărta straturile sinelui fără a te îndepărta de tine? Cât de avansat poți căuta fără a fi invaziv și brutal? Cum poți înțelege o societate care nu se mai înțelege pe ea însăși? Cum atești propria spiritualitate întru cea colectivă? ...citeste mai mult..