Laura Covaci / Capitolul II / Fazele Lunii

16 mai - 20 septembrie 2014 Laura Covaci / Capitolul II / Fazele Lunii

Laura Covaci / Capitolul II / Fazele Lunii

Expoziția reunește un fond de 25 de lucrări – desen, pictură, pictură digitală / 3D, ceramică modelată manual – lucrate între 2013 şi 2014. Acestea reprezintă cea de-a doua etapă a seriei Cruda feerie, expusă la AnnArt în 2012, și relatează poveștile vizuale despre personajul fantastic Luna.

 

Vernisajul are loc pe 16 mai 2014, marcând aniversarea a trei ani de la deschiderea Galeriei AnnArt. Expoziția poate fi vizitată până pe 20 septembrie 2014, în spațiul Parter al galeriei.

 

Marţi, 11 iunie 2014, AnnArt Parter găzduieşte o ediţie "în deplasare" a Cafenelei Critice organizate de Ion Bogdan Lefter, cu discuţii despre Cruda feeriecei 3 ani aniversaţi de AnnArt în luna mai şi piaţa românească de artă.

 

Întreg fondul de lucrări este disponibil pentru vânzare prin Galeria AnnArt. Vă stăm la dispoziție pentru detalii şi consiliere: office@annartgallery.ro.

 

Despre Arheologia ludica a viitorului
  Nu țin cu tot dinandinsul să introduc în discuție un paradox ci doar descriu precis creația recentă a Laurei Covaci, pe care am privit-o prelung și atent și cu fascinație pe parcursul ultimilor trei ani. Artista e pictor de șevalet cu acte în regulă, știm asta – s-a distins în galerii și licitații internaționale de artă, și chiar și în România, în pofida discursului său estetic tulburător. ...citeste mai mult..

Fazele Lunii și ipostazele minții umane
  Laura Covaci creează lumi şi fiinţe posibile, descinse din viitor, dintr-un viitor propriu, interior fanteziei artistice. Lumile sale sunt stranii și totodată familiare: se distanțează de realitatea contemporană mundană prin elemente Sci-Fi – extratereștii, navete spațiale, personaje cu un instrumentar biotehnologic specific - plauzibile prin redarea lor perceptibilă ochiului și recognoscibilă minții umane. ...citeste mai mult..