Ștefan Câlția: Noul Uroborus

5 - 23 Decembrie 2019 Ștefan Câlția: Noul Uroborus

Ștefan Câlția: Noul Uroborus

Instalată deja ca o tradiție de iarnă, expoziția personală Ștefan Câlția prezintă în acest an Noul Uroborus - pictură și grafică. Curatoriată de Vladimir Bulat, expoziția aduce laolaltă lucrări din perioada 1972 până la lucrări din 2019. Proiectul vine în continuarea expoziției majore organizate la Chișinău de Galeria Posibilă și propune o descoperire a unui Câlția poate pentru multi ne-cunoscut: cel al unei  revolte sociale, subtil decantate în timp în înțelepciunea și serenitatea lucrărilor de astăzi.

 

Accesul public la expoziţie este gratuit, între 5 şi 23 decembrie, de luni până vineri între orele 11-18 și primele două sâmbete din decembrie, între orele 11-15. Fondul de lucrări este disponibil pentru vânzare prin galeria AnnArt.

România anilor de după 1980 | Vladimir Bulat
  România anilor de după 1980, cu grelele ecouri ale cutremurului din martie 1977, a fost o perioadă cruntă, glacială, gri. Lumea de după „Cortina de fier” gemea, cu magnitudini diferite, în frig, subnutriție, minciună, izolare informațională, duplicitate, umilință, apatie etc. ...citeste mai mult..