Vladimir Șetran: Scrisori de dragoste

27 februarie - 2 aprilie 2020 Vladimir Șetran: Scrisori de dragoste

Vladimir Șetran: Scrisori de dragoste

La patru ani de la ultima personală la AnnArt, Vladimir Șetran revine pe simeze cu Scrisori de dragoste, o serie realizată în ultima parte a lui 2019 și aflată în desfășurare și în prezent.

 

Selecția prezentată reunește 35 de lucrări, în format mic și mediu, acril și tușuri colorate pe hârtie fotografică, ce reușesc, din nou, să inventeze un limbaj plastic seducător și profund totodată, prin intensitatea imaginației cromatice și energia misteriosului script caligrafic.

 

Accesul publicului la expoziţie este gratuit, în perioada 27 februarie – 4 aprilie 2020, de luni până vineri între orele 11-18, primele două sâmbete din luna martie, între orele 11-15. Lucrările expuse fiind disponibile pentru vânzare prin galeria AnnArt.

Love4ever | Gabriela Massaci
  Eu sunt dintre cei vrăjiți de opera lui Vladimir Șetran, de capacitatea sa vitală nestăvilită și de uimitoarea aparentă simplitate cu care te impinge, prietenește, să cazi pe gânduri.   Bunaoară seria Scrisori de dragoste: le-am văzut pe toate - peste 150; am agonizat nesfârșit, împreună cu Oana, să facem o selecție ‘severă’ de 35 de piese definitorii, pe care să le expunem la AnnArt. În altă zi l-am privit pe Tudor, captiv în liane și el, în încercarea să aleagă 85 de ...citeste mai mult..