Intrebari Frecvente

Aveți programe de internship?

Da, cei interesați – liceeni, studenți și masteranzi – ne pot trimite o scrisoare de intenție și un CV la office@annartgallery.ro.Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza 

Aveți programe pentru copii?

Da, din 2012, programul Hands-On Arts deschis pentru școli dar și pentru grupuri organizate de către părinți.

Cât costă să expun la galeria dvs.?

Nu percepem taxă de expoziție. Toate expozițiile pe care decidem să le organizăm sunt susținute financiar de către AnnArt Gallery, în diverse formule contractuale cu artiştii şi/sau partenerii.

Ce expuneți?

Artă contemporană românească (pictură, desen, sculptură, grafică, ceramică, design, tehnici mixte, foto-video)

Ce procent practicați la vânzarea lucrărilor artiştilor pe care îi reprezentați?

Procentul curent al pieței de artă, diferențiat de la caz la caz şi cu acordarea de discount-uri, în funcție de volumul de achiziție.

Cine decide ce artişti expuneți?

Proprietarul galeriei împreună cu Directorul.

Expuneți numai artiștii din portofoliu?

În principal, da – dar nu exclusiv. Programul Peretele alb este destinat explorării și prezentării unor artiști-invitați.

Galeria este doar pentru vizitare sau se pot și cumpăra lucrări?

Toate lucrarile expuse precum și cele din depozitul-de-artă sunt de vânzare. 

Pot folosi spațiul dvs. pentru un eveniment privat sau proiect independent? Cum procedez?

Da, aveți aici detalii. De reținut că selectăm solicitările primite ținând seama de compatibilitatea de conținut, imagine şi reputație între galerie şi solicitant.

Puteți facilita accesul la atelierul artiştilor care mă interesează?

Da, pentru artiştii pe care îi reprezentăm. De reținut însă că lucrările acestora vor fi disponibile la același preț, indiferent dacă le cumpărați de la atelier sau din galeria noastră.

Sunt artist şi vreau să expun la dvs. Cum procedez?

Ne trimiteți un portofoliu de lucrări, însoțit de un pachet de documentare (CV, expoziții, referințe critice). Ne puteți invita la o expoziție a dvs. sau la atelier.

Sunteți o galerie numai pentru oameni cu mulți bani?

Nicidecum, vizitarea expozițiilor este gratuită, iar prin programul mica artă mare fondul de lucrări cuprinde și opere cu prețuri de la 50 la 900 euro. Ce-i drept, lucrările de dimensiune mare, semnate de artiști cu cotă de piață puternică, se pot situa, ca oriunde în lume, la prețuri de ordinul a câtorva mii de euro. 

Cum pot să văd lucrările?

Vizitând expozițiile noastre sau printr-o vizionare privată, când vă arătăm și lucrări care nu sunt în expunere. Daca știți cam ce doriți, vă putem trimite înainte imagini pe e-mail, orientativ.