Ne bucura miile de like-uri si traficul masiv on-line, dar ... noi te asteptam la Annart si intr-o vizita adevarata, pentru experienta intreaga a intalnirii fata-in-fata cu arta contemporana!

privesti

Oricand vii, vei gasi o expozitie: pictura, sculptura, grafica, fotografie, video - dupa caz. Nu ai nimic de facut mai pretios decat sa privesti lucrarile - ia-ti ragazul pe care il doresti; privitul artei este un lux fabulous pe care multi nu se incumeta sa si-l ia: noi va indemnam sa o faceti, pentru ca veti fi trainic castigatori. Daca vrei, poti rasfoiesti si cataloagele noastre si poti sta de vorba cu noi, iar intr-o zi norocoasa - te poti intalni la "o privire" chiar cu artistul!

inveti

Avem un program, HandsOnArts, in parteneriat cu Fundatia AnnArt, cu lectii-atelier de arta pentru copii si adulti. Sensul acestor intalniri este sa va inspire sa fiti in largul vostru in preajma artei, curiosi sa 'vedeti' cat mai mult si mai felurit, liberi sa va placa sau nu, increzatori sa spuneti ce credeti si ce simtiti.

cumperi

Cine? Tu - colectionar pasionat sau incepator; in cautarea unui cadou pentru un prieten atent investitor in arta; oricum, te asiguram ca esti inspirat si pe maini bune la AnnArt! Cum? Simplu! Direct din galerie , iti alegi lucrarea pe care o poti lua chiar tu sau o trimitem noi la adresa ta. Cat costa? Diferit - de la 50 euro pana la peste 15.000 de euro, in functie de dimensiune, tehnica si de cota de piata a artistului.

folosesti spatiul

Galeria poate deveni 'locul tau' - pentru un eveniment privat sau de business. Spatiul sau intens-vizual, cu arta contemporana de prim rang, da originalitate si sofisticare oricarei intalniri - de la cina romantica la brunch cu prietenii, de la conferinte la seminarii sau lansari de produs. Galeria are si o optiune 'in alb' - cand putem 'goli' spatiul pentru un eveniment independent si 'altfel'.

te implici

Nu lucram singuri, ne bucura sa fim alaturi de voi pe proiecte de sustinere a artistilor tineri; lobby pentru locul artei in spatiul public; de responsabilitate civica, voluntariat si educatie permanenta. Ai un plan pe care vrei sa il discuti cu noi ? Esti binevenit! Ne poti ajuta sa crestem glasul artei contemporane? Te asteptam!

contact

E deschis de luni pana vineri intre orele 13 - 19 si in prima sambata din fiecare luna, intre orele 11 - 15. Iar daca programam din timp, putem deschide galeria pentru tine si in afara acestui program :-)